neděle 8. ledna 2006

Právě vychází: 12"

Aquasky and El Hornet - Girls And Boys (Passanger)
Zanedlouho se na pultech obchodů objeví nové album trojice Aquasky. Pro všechny nedočkavce je na leden připravena malá ochutnávka v podobě singlu nazvaného "Girls And Boys". Aquasky si ke spolupráci přizvali člena australského drum and bassového projektu Pendulum a společně připravili pořádnou elektro-house-breakovou jízdu. Vůbec špatně nezní ani remixy. Více do breakbeatu předělal skladbu Dylan Rhymes a drum and bassovou časovanou bombu odpálil High Contrast.

Potential Bad Boy - Girls/Jump to the sound (Ganja label)
První věta: Skladby vydávané na drum and bassovém labelu Ganja si udržují stále vysokou kvalitu. Druhá věta: Další singl producenta, který si říká Potential Bad Boy nemá chybu. Dvě věty, dvě pravdivá a nezpochybnitelná tvrzení. Na první straně singlu najdete skladbu Girls, ale dle mého názoru je lepší strana druhá - Jump to the sound. PBB poprvé spolupracuje s MC Fats. A doufejme, že ne naposledy.

Syncopix - Travelling man (Hospital Records)
Labelu Hospital Records ještě stále nedochází dech. V tomto roce oslaví deset let od svého založení a určitě, stejně jako v roce minulém, vydá mnoho kvalitních singlů. Singl "Travelling man" od Syncopix obsahuje starším hlasem promlouvající mužský vokál a melodii s elegancí se proplétající mezi beaty. Prostě klasická Hospitalovka.