pátek 15. prosince 2006

Adam Freeland, Joakim, John Dahlback...

* Adam Freeland na Global Underground*
Proslýchá se, že Adam Freeland namixuje jednu z dalších kompilací v sérii Global Underground. Mix ponese podtitul "032: Mexico City" a nahrávat by se měl v druhé polovině ledna. Termín vydání je zatím neznámý. Vzhledem k faktu, že teprve nedávno vyšlo pořadové číslo 29, asi to hned tak nebude.

* Monsters and Silly Songs
V polovině ledna se na pultech obchodů objeví nové album francouzského producenta Joakima nazvané "Monsters and Silly Songs". Určitě si album pořiďte pokud vás baví skladby lehce klubově zameřené, lehce jazzově laděné a trochu experimentální.

* Nový label Souvenir Music
Německé duo Tiefschwarz rozjíždí vlastní label. Jmenuje se Souvenir Music a první singl, který zde vychází nese název "Hey". Projekt Ichundu, který je podepsán pod touto skladbou vám možná nic neříká, ale nezoufejte. Za Ichundu se totiž skrývají samotní Tiefschwarz.

* John Dahlback jako Hug
Teprve pár dní uběhlo od chvíle, kdy švédský producent John Dahlback vydal své nové album "At The Gun Show". V lednu budeme mít Johna zpět s albem novým! Vyjde na německém labelu Kompakt a ponese název "Heroes". Na obalu ale Johnovo jméno nehledejte. "Heroes" totiž John vydá pod pseudonymem Hug.

* Kompilace Kompaktu jako příloha XMAGu
Nakoukněte pod kabát novým (a minimal) formám trancu, electra, techna, housu, popu a ambientu. Hudební království Kompakt z Kolína nad Rýnem přichystalo pod vedením Michaela Mayera ojedinělou nemixovanou CD kompilaci s tracky od The Orb, Kaito, Triola, Closer Musik, Superpitcher, Michaela Mayera, Thomase Fehlmanna, DJ Koze atd. Kompilace najdete jako přílohu u prosincového čísla časopisu XMAG.