čtvrtek 21. prosince 2006

Soma, Trax, DJ Die, Marcus Intalex...

* Novinky na Somě
O skotském labelu Soma Records bude velmi výrazně slyšet i v roce 2007. K vydání je připraveno album projektu Octogen nazvané "2five0nine". První singl "Cside" je skvělé, melancholické, melodické deep-techno a pokud bude podobně znít i celé album, máme se na co těšit. Začátkem roku také na Somě vyjde nový singl projektu Slam, album od The Black Dog a další kompilační díl v sérii "Sci.Fi.Hi.Fi.", který tentokrát připraví DJ a producent Andrew Weatherall.

* The Last Resort albem roku
Francouzský hudební magazín Trax zvolil nejlepším albem roku 2006 debutovou desku dánského producenta Trentemollera "The Last Resort".

* DJ Die a Ben Westbeech
Své síly spojila dvojice Ben Westbeech (vokalista, skladatel) a DJ Die. Výsledek? Velmi příjemná drum and bassová věc "Get Closer" lehce líznutá funkem a soulem. Skladba právě vychází na labelu Brownswood, který vlastní Gilles Peterson. Minutovou ukázku si můžete poslechnout zde.

* Nemixovaný Marcus Intalex
Nestává se často, aby DJové a producenti vydávali dvojcd kompilace, které obsahují nemixované tracky. Známý, drum and bassový producent Marcus Intalex právě jednu takovou kompilaci vydává. Jmenuje se "DAT:MUSIC" a najdete na ní pěkně pohromadě všechny skladby z třídilné série "Dat:Music EP", která vyšla jenom na vinylu a šest nových exklusivních skladeb. Pro Marcusovi fanoušky a také pro fanoušky tvorby labelu Soul:R jednoznačně nutná záležitost.

*
Potential Bad Boy v Praze
Další díl párty nazvané Let It Roll se uskuteční v pátek 19. ledna 2007. Jako hlavní hvězda vystoupí britský drum and bassový DJ a producent Potential Bad Boy.