pondělí 18. prosince 2006

Nick Warren, Jesse Rose, Air

* Nick Warren posedmé v sérii Global Underground
Jubilejní třicátý díl kompilační série Global Underground bude spojen se jménem Nicka Warrena. Tento DJ a producent se na GU objeví již po sedmé a s největší pravděpodobností lze očekávat, že i tentokrát se bude jednat o kvalitní záležitost. První CD by mělo prezentovat Nickovu "downbeat" polohu (atmosférický, barevný set, plný různých melodií), druhé CD bude více klubovější. A ještě podtitul celého mixu: "GU 030: Paris".

* Body Language 3
V polovině února vychází na německém labelu Get Physical již třetí díl kompilace "Body Language". Po majitelích labelu, kteří nahráli oba předchozí díly (
M.A.N.D.Y. díl první a díl druhý DJ T aka Thomas Koch), své umění předvede Jesse Rose. Vzhledem k tomu, že Jesse skládá trochu odlišnou muziku, než ostatní akvizice labelu Get Physical, očekávejte, že i tento mix bude znít trochu jinak než jednička a dvojka.

* Noví Air v březnu
Francouzské duo Nicholas Godin a Jean-Benoit Dunkel aka Air potěší své fanoušky v březnu příštího roku. Následovník jejich poslední alba “Talkie Walkie” (2004) ponese název “Pocket Symphony”. Uslyšíte na něm mimo jiné například vokalisty Jarvise Cockera (Pulp) nebo Neila Hannona (Divine Comedy).