čtvrtek 22. listopadu 2007

The Master Plan

"Schopnost technicky precizního mixu, vytříbený vkus, cit pro výběr těch správných desek, s jejichž pomocí si dokáže neuvěřitelně pohrávat se zvukem, náladami a atmosférou svých setů. Markyho hravost a touha prosvištět během něco málo přes 70 minut dlouhého mixu nejrůznějšími sférami d'n'b z něj dělá tak skvělého vypravěče hudebních příběhů", napsal Flyboyeda na adresu brazilského drum and bassového DJe Markyho v recenzi na kompilaci Bingo Sessions Vol. 2.
Ny výše uvedených větách není nutné měnit nic ani po dvou letech. Markyho nová mixovaná kompilace je opět skvělá. Nese název DJ Marky & Friends Presents: The Master Plan a najdete na ní pouze skladby, které vyšly, právě vycházejí nebo teprve vyjdou na Markyho labelu Innerground Records. "Stále vychází spousta zajímavých desek a na začátek roku 2008 se jich chystá taky pěkná řádka. Tak jsem si řekl, že určitě neuškodí, když vám jich pár představím prostřednictvím mixované kompilace", ríká Marky.
Kompilace obsahuje dvě CD. První, mixované, obsahuje skladby od Calibre, Random Movement, A-Sides, Makoto, Bungle, Seba & Krazy. Druhé CD, nemixované, obsahuje skladby ze dvou ípíček Master Plan, a také nějaké ty exklusivní tracky.