úterý 16. ledna 2007

Nu:Tone, Beatport, Umek, Ben Watt...

* Zlomený pátek v hlavním městě
Drum and bassoví fanoušci budou mít v pátek 19. ledna v Praze pěknou honičku. V Abatonu na akci Let It Roll totiž vystoupí angličtí matadoři zlámaných beatů - Potential Bad Boy a DJ Pascal a v ten samý večer v Roxy v rámci série klubových nocí Bush vystoupí liquid funkový producent, přední jezdec stáje Hospital Records, Dan Gresham aka dj Nu:Tone. Těžké rozhodování.


* Beatport slaví

Tři roky od založení slaví populární server pro nakupování elektronické hudby. Podívejte se na stránky www.beatport.com a možná dostanete i něco zdarma.

* Novinka od Umeka
První release, který v roce 2007 vyjde na labelu Audiomatique Recordings složil slovinský DJ a producent Umek, nová akvizice labelu. Skladba se jmenuje "Akul". Majitelem Audiomatique je Steve Bug.

* Nový label Bena Watta
Tři roky od založení labelu Buzzin Fly se Ben Watt (ex člen Everything But The Girl) rozhodl založit label nový - Strange Feeling Records. Vycházet zde budou skladby stylově blízké "alt-indie" a "electronickému popu".

* Zremixujte si Black Strobe
Pokud takhle po večerech nemáte nic na práci, zkuste si třeba zremixovat nějakou pecku od "temných Pánů elektra" Black Strobe. Na stránkách www.remixblackstrobe.com najdete vše potřebné.