pátek 19. ledna 2007

Audion, EOST, Markus Schulz, Oakenfold...

* Ecstasy Of St. Theresa pokřtí album
Skupina Ecstasy Of St. Theresa vydala nové album s názvem "Watching Black". Osmnáct měsíců po předloňském intermezzu s "It EP" a mnoha posunech je jejich nové album konečně v prodeji. Křest alba, původně plánovaný na listopad se uskuteční v pondělí 29. ledna od 19:30 v Paláci Akropolis.

* Nové remixy Mouth To Mouth
DJ a producent Matthew Dear vydal pod pseudonymem Audion jednu z nejlepších klubových skladeb minulého roku - "Mouth To Mouth" (ukázka). Tento třináctiminutový epos se dočká v polovině března několika nových remixů. Kdo za nimi stojí? Konrad Black, Heartthrob, Ryan Elliott a sám Matthew.

* Debut Tracey Thorn v březnu
Ex-zpěvačka projektu Everything But The Girl vydá v březnu své debutové album "Out Of The Woods". "Moje sólo album je hotové! Pracovala jsem na něm skoro celý rok. Když říkám sólo album, nemyslím tím nutně, že jsem album natočila sama s kytarou, myslím tím fakt, že se nejedná o další EBTG album. Po letech nahrávání s Benem Wattem byl čas na přestávku. Chtěla jsem zkusit něco nového", říká Tracey.

* We Love Markus Schulz
Po dvou úspěšných vystoupeních na Transmission se do Prahy vrací Markus Schulz, aby se nyní domácím fanouškům představil v klubovém prostředí. V pátek, 2. března 2007 vystoupí společně s dalšími hosty v holešovickém klubu Mecca ve speciálním pětihodinovém setu na akci s názvem We Love Markus Schulz.

* Paul Oakenfold v Praze
Nejdražší světový DJ se představí ve dvouapůlhodinové exhibici 13. dubna v pražské T-Mobile Aréně na premiéře party Amazing City! (Podívejte se na videoklip ke skladbě
Paul Oakenfold - Hypnotised (Kowalski 12 Inch Mix)
)