středa 6. února 2008

Coast 2 Coast mixed by Miguel Migs

Britský label NRK patří dlouhá léta mezi absolutní houseovou špičku, o tom není pochyb. Nějakou dobu již také diktují v rámci euforické kompilační série Coast 2 Coast. Lidé v NRK možná neradi riskují, osobnosti, jenž si zvou na tuto kompilační sérii, patří k světové houseové smetánce, na druhou stranu jsou absolutní jistotou a jimi produkované selekce/mixy disponují stabilní kvalitou.

Miguela Migse
netřeba představovat, i on patří mezi TOP osobnosti světové house music. Pravda, už nás asi ničím nepřekvapí, ale u ikon jako je on, to vůbec nevadí. I v době, kdy je pohled z okna o depresi, si Miguel dál frčí ve svém slunném a samozřejmě vokálním deep, jazzy, funk & soul house režimu. A že mu to jde. Citlivý výběr, harmonické mixy a hodně letní nálada, to jsou jeho trumfy.

Ani tentokrát na jeho mixu nenalezneme žádné zázraky ani vyslovené šoky, přesto vám tuto pozitivní kompilaci nemůžeme nedoporučit. Minimálně pokud máte rádi jeho zvuk a chybí vám léto. Jména jako Lisa Shaw, Mood II Swing, Spirit Catcher anebo Miguel osobně vám zajisté udělají dobře.

* tato recenze vyšla v rubrice Narovinu, číslo 38